reformer pilates studio
upoznajte nas

O nama

Neka nedostatak vremena ne bude izgovor da se osećate i izgledate bolje. Bez ikakvih obaveza, zakažite besplatan probni trening na jednoj od naših lokacija.

Iskusno osoblje

Profesionalan odnos

Briga o klijentu

Individualni pristup

Dobrodošli na naš sajt

Upoznajte nas

Osluškujući potrebe naših članova sredinom 2019. godine otvaramo REFORMER PILATES studio na Novom Beogradu, gde sa svojim stručnim timom trenera stojimo na raspolaganju svakom vežbaču kojem se pristupa individualno i namenski prilagođava program vežbanja radi postizanja optimalnih rezultata.

Osetite svoju snagu i potencijal

Pilates je najbolji način za aktivaciju mišića i put za bolje raspoloženje, brži metabolizam, jačanje kičmenog stuba i osmeh na licu posle svakog treninga. Redovno vežbanje, osim što dovodi telo u formu, pozitivno utiče i na naše raspoloženje, inspiriše nas da idemo napred.

PILATES je namenjen svima:

Prednosti PILATESA, pored snažnijih i vretenastijih mišića:

Dovoljno je samo reći TRENING ZA ČITAV ŽIVOT jer vežbajući telo vežbate i svoj duh!

Naši studiji se nalaze na dve lokacije u Beogradu:

Individualni treninzi

prijatna atmosfera

Osmislili smo programe koji traju samo 55 minuta i koji će se uklopiti u Vaš dnevni ritam. Termini su rasporedjeni tokom celog dana.

Grupni treninzi

svakim radnim danom

Grupe su male, do 3 člana u jednom terminu. To omogućava bolje praćenje klijenata i temeljniji rad

Reformer Pilates

živeti u sadašnjem trenutku

Pored mnogih benefita, ovakva vrste vežbanja poboljšava mnoge aspekte Vašeg života, a najveći benefit je da se posle časa osećate relaksirano, poboljšava se fokus i misli su sredjenije

Lokacije